مهدي کيايي ادامه داد: حذف واسطههاي غير متعارف بازار و همچنين بسترسازي و فراهم آوردن محيطي مستقل و کارآمد و صيانت از ارزشهاي فکري و معنوي هنرمندان و استادان اين فن و برپايه مطالعات انجام شده و کارشناسي در سطح کشور در فاز اول نسبت به تأمين و ابلاغ اعتبار براي اين پروژهها اقدام شده است.
وي با اشاره به اينکه با پيگيريهاي مستمر و هماهنگ با استانها، انتظار ميرود با شروع سفرهاي نوروزي سال 88 نسبت به بهره برداري از بازارچههاي دائم عرضه و فروش صنايعدستي اقدام شود، اظهار داشت: اين پروژهها موفق به تأمين اعتبار مرمت و احياء در هشت استان کشور شدهاند.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني اين معاونت تصريح کرد: سراي ملک استان زنجان، تيمچه صرافيان شهرستان آباده فارس، بازار قديم بوشهر، قلعه تاريخي چالشتر در چهارمحال و بختياري، بازار قديمي موتاب خانه همدان، بناي تاريخي عرش و آب انبار تفرش در استان مرکزي و بازارچه قديمي شهرستان بيرجند در خراسان جنوبي اين مکانها را تشکيل ميدهند.
کيايي با بيان اينکه بهره برداري از اين بازارچههاي دائم فروش موجب تحقق همافزايي سازماني در بخشهاي مختلف ميشود، گفت: به علت مرمت و بازسازي بناهاي تاريخي يک فضاي ارزشمند ميراثي و تاريخي حفظ شده ضمن اينکه با احياء اين بناها امکان بهره برداري هنرمندان براي توليد و ساماندهي بخش فروش نيز به وجود ميآيد.
وي در ادامه اظهار داشت: با بازديد مسافران و گردشگران از اين اماکن شاهد تحقق جاذبههاي گردشگري خواهيم بود ضمن اينکه اين موضوع خود به عنوان نقطه عطفي براي ورود به فاز دوم بهرهبرداري از بازارچههاي صنايعدستي در نقاط ديگر کشور است.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني افزود: قصد داريم با انجام کار کارشناسي نسبت به شناسايي، احياء، مرمت و بهره برداري از بازارچههاي قديمي شهرها که خاستگاه صنفي اين هنر_ صنعت بوده و متأسفانه به مرور زمان بر اثر کم لطفيها به دست فراموشي سپرده شدهاند، اقدامات مناسبي را عملي کنيم./111
انتهای پیام/